Frivillig

Har du fem minutter?

Bare fem minutter af din tid har stor betydning for vores valgkamp. Her er en række forslag til, hvordan du kan hjælpe Socialdemokraterne med at vinde valget.

Bliv medlem

Du kan blive medlem af partiet for 424 kr. om året og det halve, hvis du er fyldt 62 år. Som medlem kan du deltage i beslutninger, vælge en folketingskandidat i din kreds - eller selv stille op. Du kan også deltage i valgkampe, kurser eller debatter.

Bliv medlem

Send os din idé eller kommentar

Vi har brug for dine idéer og din mening til at udforme vores politik, til at få nye kampagneidéer og til at justere på de initiativer, vi allerede har sat i gang. Brug fem minutter på at sende din kommentar til os om løst og fast - vi læser alle kommentarer og gør brug af det, du sender.

Send os en mail

Hverv et nyt medlem

Vi tror på, at vi får flest nye medlemmer, hvis vores medlemmer inspirerer andre til at melde sig ind hos os. Du kan enten vise dine venner Socialdemokraternes medlemsindmelding på nettet eller bestille hvervemateriale hos os.

Bestil materiale til at hverve et nyt medlem

Udbred vores politik

Har du fem minutter, kan du let uddele vores materialer i dit nabolag fx i din opgang eller på din vej. Tilmeld dig ved at klikke på linket nedenfor, så sender vi materialerne hjem til dig.

Bestil materialer til uddeling 

Del vores politik nettet

Du kan bidrage til valgkampen direkte fra dit skrivebord og med ganske få midler blande dig i debatten og fortælle tusindvis af andre, hvad Socialdemokraterne står for. Vi sender jævnligt grafikker, video og andet ud, som vi gerne vil have delt på nettet. 

Tilmeld dig vores supportgruppe

Støt os på sociale medier

På Facebook holder vi dig opdateret med de seneste nyheder om vores politik og vores kampagner. Og du får mulighed for at deltage i diskussioner og debatter.

Du må meget gerne   Synes godt om  vores forskellige Facebooksider:

Socialdemokraterne i Egedal's Facebookside

Nick Hækkerup's Facebookside

Socialdemokraterne's Facebookside

Når du   Synes godt om  vores sider, og også vælger   Synes godt om  vores opslag, er du med til at sprede budskabet om vores politik.