<h1>Tim Meicker</h1>
Kandidat til kommunalvalget

Tim Meicker

Jeg er 44 år og bor på Sydstranden med Kristina og vores to små børn og hunden Mollie.

Jeg har været medlem af Socialdemokratiet siden 2008 og har siden 2019 været bestyrelsesmedlem i Socialdemokratiet i Dragør. Jeg er også medlem af kredsbestyrelsen i Tårnbykredsen.   

 

Civilt arbejde 

Siden 2013 har jeg arbejdet på Københavns Erhvervsakademi, hvor jeg er ansat som lektor og uddannelseskoordinator. Her underviser jeg professionsbachelorstuderende i bæredygtighed, forretningsforståelse og strategisk ledelse.

 

Uddannelse 

Jeg er uddannet akademiøkonom i innovation og entrepreneurship fra Niels Brock, samt erhvervsøkonom fra De Montfort University i England. Jeg er pt. ved at færdiggøre en MBA på Syddansk Universitet ved siden af mit arbejde.

 

Tillidsposter

Bestyrelsesmedlem i Socialdemokratiet i Dragør

Bestyrelsesmedlem i Tårnbykredsen

Mine mærkesager

Dragør skal være en bæredygtig by

Den bæredygtige udvikling bør tages seriøst i Dragør Kommune! Derfor foreslår jeg, at der oprettes et Verdensmålsudvalg, som får til opgave, at arbejde dedikeret med at implementere relevante Verdensmål og derved fremme og sikre bæredygtige tiltag i vores dejlige by, fx energiforbedringer, vedvarende energi, kommunale elbiler, grønne offentlige indkøb, vejtræer og biodiversitet.

Dragør skal være det bedste sted at være barn

Det vigtigste vi har er vores børn og derfor skal de vokse op i trygge rammer med gode daginstitutioner, skoler og fritids- og idrætstilbud. Andelen af uddannede pædagoger skal øges og vi skal fastholde en god minimumsnormering. Der skal være mulighed for økologisk madordning for børnehavebørn.

Dragør skal have et rigt handels- og erhvervsliv

Et velfungerende handels- og erhvervsliv er vigtigt for lokalsamfundet i Dragør. Jeg mener, at vi skal udvide erhvervsområdet, så vi kan skabe arbejdspladser, sørge for at udvikle handelslivet i byen, så vi undgår butiksdød og derved skabe en livlig by for alle. Det er vigtigt for mig, at sikre en positiv dialog mellem kommune og erhvervsdrivende.
Her kan du kontakte Tim