Læs Nicolajs indlæg om mere kvalitet og økologi hos kommunens Madservice

Ros til køkkenet på Enggården

I Dragør er vi så heldige at vi har vores eget køkken med faguddannet personale der hver dag producerer frisklavet mad til beboerne på Enggården samt ca. 120 antal borgere i eget hjem.

 

Det er for mig en afgørende og selvstændig værdi at vi laver vores egen mad i Dragør, i stedet for at få det vakuumpakket og bragt udefra – det skal vi værne om.

 

Sidste år var jeg i praktik i køkkenet og det var en rigtig god oplevelse. Man kan virkelig mærke den store glæde og faglige stolthed der er i at få sammensat det helt rigtige måltid, med alle de hensyn der i øvrigt også skal tages i den sammenhæng.

 

Køkkenet på Enggården har lige nu bronzemærket i økologi, men tager nu skridtet hen imod sølvmærket. Det sikrer endnu bedre kvalitetsråvare og at mere skal laves fra bunden af. Dette medfører også et mindre klimaaftryk. Det er køkkenets eget initiativ, og det er bare så godt gået.

 

Tak for det.

 

 

Med venlig hilsen

Nicolaj Bertel Riber (A)

 

Viceborgmester og formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget